“Marry me!Seni cok seviyorum!”

Много отдавна си бяхме намислили да посетим вилно селище”Романтика” в град Кирково, който е последният град преди границата с Гърция и за наш късмет се случи да има свободни места в хотела на дати, които бяха подходящи за нас. И така след безбрежното гръцко море се потопихме в романтиката на Кирково. Е, романтично си е!Пристигнахме в центъра на Кирково в два часа следобед в невероятна жега и в търсене на банкомат се оказахме до тази толкова любовна композиция пред общината.

Казах си”Аха!Нека романтиката започне сега!”И тя наистина започна, докато се регистрирахме на рецепцията, пристигнаха булка и младоженец, които започнаха една дълга и уморителна, но много красива фотосесия на брега на язовир Домище, където се намира и вилното селище”Романтика”.

Последва един много красив залез над язовира и още по-свежо утро с ароматно кафе с гледка.

Във вилното селище има подходящи занимания за всеки, басейни за децата, риболов за запалените рибари и чудесен зелен бряг на язовира, който едни много симпатични чичковци поддържаха и поливаха всеки ден, където можеш  да си почиваш като четеш книга или просто се отпуснеш на люлката и да се наслаждаваш на  природата.

Докато най-лежерно  си разпусках на брега, се появиха две момичета с много кашони, които бяха като шапка на магьосник, едно по едно изскачаха червени завеси, свещи, цветя и най-различни други дребни детайли.Да си призная в началото и предвид опита от предния ден, си помислих, че предстои сватбена фотосесия, приближих се съвсем незабелязано, но преливаща от любопитство попитах момичетата дали ще правят снимките по тъмно, защото вече се стъмваше, а булка няма.Те ме погледнаха смутено и казаха:”Да!”

И в този момент забелязах огромните червени букви”Marry me!” и осъзнах ситуацията, толкова се развълнувах, сърцето ми заби лудо.Да!Щеше да има булка, но бъдеща и тя все още не знаеше какво я очаква. Единственото, което успях да кажа беше”Ама тя не знае!” и момичетата ми отговориха в един глас “Да!”, в този момент на брега на язовира  въздухът се насити с толкова женска енергия, не се познавахме с тези момичета, но преживяхме заедно един момент, изпълнен с толкова  копнеж за любов.

Ето че и последните детайли бяха сложени- шампанско, чаши със столчета, букет и запалените свещи във формата на сърце, в което един букет очакваше едно нищо неподозиращо момиче , което щеше да получи предложение за брак с думите”Seni cok seviyorum!”.

Решихме, че не е подходящо да останем на брега и се качихме в стаята, където затаих дъх в очакване на бъдещите младоженци. Появиха се страхотни млади хора, много красиви и влюбени,той я поведе по пътеката, заобиколена от свещи, почти можех да чуя ударите на сърцето й. Не разбирах какво си казаха, защото говореха на турски, но във въздуха  имаше толкова много любов, за която думите нямат значение. Те не знаеха, че ние станахме неволни свидетели на този толкова уникален и личен момент, можех да ги снимам, но ми се стори като навлизане в личното пространство и реших да си запазя само спомена за усещането.

Усещане за любов.Seni cok seviyorum!Абсолютна романтика в комплекс”Романтика”!

 

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За да направя престоя Ви на моя сайт възможно най-приятно и полезно, използвам „бисквитки“. Приемам
Send this to a friend