5 спешни мерки за опазване на женствеността в кризисно време

Ден 4 от извънредното положение

Чувам се на видеочат с две от дамските ми групи в месинджър. Ще издам малко от женските си тайни: едната група се казва “Сексът и градът”. Какъв секс, какъв град! Всички (иначе много накипрени дами в ежедневието си, включително и аз) с едни прически тип “не съм се ресала от 4-тия пленум на БКП” и живея в ерата преди откриването на грима или по-точно след откриването на кралския вирус.

Момичета, не може така! Женствеността ще спаси света!

Ето и спешните мерки за опазването й :

1.Прическа

Представете си, че ще ходите днес на работа- с такава небрежна конска опашка ли ще тръгнете?Вземете гребена и четката, защо да не добавим малко букли за разкош?Когато се оглеждаме в капака на тенджерата трябва да сме красиви!

2. Дрескод

В момента приоритет е запазването на физическото тяло! Ами защо тогава го държите това тяло по цял ден в пижами и костюми, подходящи за претакане на киселото зеле. Стегнете се!Облечете се нормално!Сложете червило и обеци в тон!Усетете женствеността в душата си!

3. Онлайн физически тренировки

Движенията ни са ограничени тези дни. Не тичаме задъхано след автобуси, срокове и …мъже.

( Е, аз  отдавна не тичам след мъже, но примерно сега…) Да използваме предимствата на технологиите – една конферентна видеовръзка и груповата тренировка по йога, зумба или народни танци може да започне сега!

Насрочете строг график за тренировки и го спазвайте!Да няма после откъде дойдоха тия 10 кила отгоре и роклята не ми става!Нека “треньорката”  е различна всеки път в зависимост от спортните ви интереси!

4. Женско кафене

Коя от вас ще отиде на кафе с приятелки без маникюр или сутиен? Значи спрете да си слагате тази част от бельото по лицето, ами я наместете на мястото й! Повтарям: чака ни море, нека запазим достойно  разстояние между пъпа и гърдите!

Кафенето се осъществява с помощта на видеоконферентна връзка: слагаме кафеварката и вадим най-красивите чашки за кафе, споделяме си най-вдъхновяващите цитати от книги, стихотворения и забавни неща, които сме прочели през деня. Насладете се на силата на женската енергия!

Децата и домашните любимци ги изолирайте възможно най-далече! Разговорът може да стане 18 плюс, както се получава по истинските кафета. 

На кафе съм!Не ме закачайте!

5. Секс

 Да  си кажем истината. Не съм го измислила аз. По време на кризи, застращаващи живота и след  погребения се прави най-много секс. Включва се  животинският инстинкт за продължаване и опазване на рода.Тъй че сега е моментът да се приготвите за романтична среща… вкъщи. Червено вино, червена рокля, червени обувки…Продължението е ясно. Ползите безспорни: чувстваш се жива и женствена, повишаваш си имунитета и доброто настроение.

И да не забравите да си избръснете краката, ей!

Последвай Womanlike във  Facebook

В очакване на по-добри времена...остани женствена!

One Comment

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За да направя престоя Ви на моя сайт възможно най-приятно и полезно, използвам „бисквитки“. Приемам
Send this to a friend