5 подаръка, които да НЕ подарявате на жена за Свети Валентин!

Един  ироничен поглед към предстоящия празник Свети Валентин и всички балони, сърчица и преексполоатиране на любимия ми червен цвят. Неподходящите  подаръци са получени и  споделени от реални жени – мои приятелки. Достоверността е гарантирана!

1.Карамфил

Един, повтарям ЕДИН червен карамфил, поднесен на 14-ти февруари!Карамфилите, особено червените ги свързваме с едни тъжни събития!Тъй че, момчета, ако сте решили да изненадвате половинката си с цветя- карамфили – НЕ!

2. Тенджера или тиган

Тенджера или тиган!Пълна романтика, разбираш ли? Дамата получила подобен подарък е длъжна да го използва не по предназначение.

Предупреждение: Подчертавам, че не толерирам домашното насилие!Изобщо!

3. Ютия

Тук не знам какво да кажа. Вероятно подтекстът е:” Нека си изгладим отношенията!”

Трудно ще е с тази ютия…гореща…

4. Химикал

Всъщност на мен това ми се струва романтичен подарък, защото всички истории първо пиша на ръка. Но получателката го е възприела като странен и нелеп. Е, явно не са дописали приказката със “Заживели дълго и щастливо!”

5. Хавлиена кърпа

Остава и сапун да има и тогава всички мръсни мисли ще са щателно изчистени от съзнанието, подсъзнанието, включително и подаряващия обект!

Не съм против подаръците!Напротив!Най-хубавите подаръци според мен са нематериални, те са в малките жестове, които правим един към друг не само в един ден от годината, а всеки ден. Любовта има нужда от “отглеждане”, от топлина и вяра. 

Любов!

2 коментара

 • Да ти кажа, мен една тенджера много би ме зарадвала. (Това не е ирония.) Но аз обожавам да готвя, за мен това е начин на изразяване.

  Reply
  • Сигурна съм,че би се зарадвала!Много е хубаво,когато готвенето не е досадно задължение,а удоволствие и начин на изразяване!Тенджерата е крайъгълен камък на семейното благополучие!:)
   Бих се присъединила с удоволствие към опитването на съдържанието на твоята тенджера. Там винаги се крият вълшебства;)

   Reply

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За да направя престоя Ви на моя сайт възможно най-приятно и полезно, използвам „бисквитки“. Приемам
Send this to a friend