5 идеи за персонализирани коледни подаръци

Коледните подаръци са една категория, която често оставяме за последния момент. Тази година при мен започнаха да валят коледни подаръци не само преди Коледа, но и дори преди рождения ми ден! Затова реших да споделя моята селекция от коледни подаръци от онлайн магазин takova.com, които  ми харесват и ме радват най- много. Подаръците получих предколедно и предрождеденско от  най-креативната ми приятелка Ивелина, която освен, че  е вдъхновение и пример за мен, е  неуморната и силна жена, която стои зад takova.com. Познавате я от историята ми за   Непримиримата женственост – от махала Баба Стана до г-жа Лисичкова.

Ивелина създава уникални персонализирани подаръци, а пък аз им пиша описанията. Ако е идея за оригинален и докосващ подарък на Ивелина е, ако е текст  – мой е!

Номер 1

Коледна дамска тениска “My ugly sweater” – преди да спомена, за което и да е предимство на тази тениска, фактът, че е червена прави всички словоизлияния напълно излишни. И все пак и името ми е на нея, а когато до мен застане създателката й с нейното име- ето това е един истински момичешки момент. С предчувствие за Коледа.

Номер 2

Чантата!Във всички неща, които нося, купувам и обличам обичам да има индивидуалност, тоест нещо което да говори за мен вместо мен (То не че аз не говоря достатъчно много, само трябва да има кой да ме слуша!).Имаше момент в живота ми, в който тази дума ми беше много важна, носех я на гривна, носех я в сърцето си, тя износване няма- Believe. На чист български ще рече „Вярвам!“. Моята коледна чанта е с надпис „Don’t stop believing!“ – „Не спирай да вярваш!“ Вярвам в чудото на живота! Не, не спирам!

Сега на тази чанта й предстои да носи броколита, чушки, домати, рокли, парфюми до Коледа , че и след Нова година. Силно вярвам, че всеки човек трябва да се стреми да намали употребата на найлонови торбички и пластмаса в живота си. Освен че става за многократна употреба, торбата може да се използва и за оригинална опаковка на подарък. Просто слагаме подаръка вътре и имаме подарък в подаръка. Човекът може да си използва чантата много пъти, а не да изхвърли опаковката още на същия ден.

 

Номер 3

Възглавницата с коледни чорапчета с имена е един много ценен и красив детайл в домашната коледна декорация. Много е удобна за четене на книга с чаша мурсалски чай (защо точно мурсалки предстои да разберете скоро…), за следобедния сън на котката и за  споделени моменти на любов.

Номер 4

Има ли Коледа без коледно дърво?Няма!Естествено. Много е важно обаче „дървото“ да е изкуствено!Не за друго, а за да има къде да се разхождам после из планини и гори и да пиша истории. Тази година на моята изкуствена елха ще „цъфне“  най-красивата топка. Вътре в нея стои най-голямата ми  любов – котката Лошана. Мацката по принцип си стои под елхата, даже влизат често в особено взаимодействие (всички хора, които имат котки и елхи ще ме разберат прекрасно!), но друго си е да събаря своята лична топка, някакси по-персонализирано – котешко е!

Номер 5

Какво е Коледа без подарък чорапи?Тук въпросът е много спорен!За мен ли е този подарък или за любимия ми! Уж е за него, но всъщност е за мен- женската логика е желязна и винаги е била. 

“Ако можеш да прочетеш това – ела и ме целуни!”

Много обичам да чета, а целувките обичам още повече, тъй че тези чорапи, макар че са на последно място тук, всъщност са  на най-първо в сърцето ми. Женствеността се проявява само когато има един истински мъж да я отключи. Много целувки и топлина ще има тази Коледа!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За да направя престоя Ви на моя сайт възможно най-приятно и полезно, използвам „бисквитки“. Приемам
Send this to a friend