20 любовни предизвикателства за цялата година

Когато наближи 14-ти февруари отвсякъде започват да ни заливат предложения за подаръци , сърчица, балони, плюшени играчки и други.

Целият свят се втурва да доказва, да показва любовта си. Да”показва” е много актуално в наши дни. Друго си е да постнеш снимка с плюшено сърце и надпис “Обичам те,бебчооу!”

Този празник отдавна е загубил религиозния си смисъл и се  е комерсиализирал в много голяма степен. За Свети Валентин всичко е с отстъпка от книги( което  не е съвсем лошо) до бижута, цветя, бонбони, сладки, спално бельо, обувки, мебели, лазерна епилация… Всичко, което може да се продаде има намаление, код за отстъпка, само сега и за последен път в живота, защото е Свети Валентин!

Любовта не е показност  един ден в годината. Любовта е всеки ден. Тя е грижа, внимание, малки жестове, които събират целия смисъл на това да споделяш живота си с някого.  Именно затова ви предлагам 20 любовни предизвикателства, на които да се наслаждавате, когато пожелаете!

Предизвикателството....
И още едно....Можете да прочетете всички като изтеглите файла!

Инструкции за употреба:

1.Изтеглете файла!

2. Разпечатайте го  на хартия!

3. Нарежете малките листчета ( аз все ги наричам късметчета)!

4.Поставете  ги в кутия или буркан!

( Едно различно предназначение на буркана, вместо туршия, кисели краставички и компот, можете да затворите любовни предизвикателства! Да има!)

5. Изтегляйте си по едно листче, когато имате желание и порив и изпълнявайте предизвикателството!

6. Обичайте се всеки ден!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За да направя престоя Ви на моя сайт възможно най-приятно и полезно, използвам „бисквитки“. Приемам
Send this to a friend